Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Eközben Belgiumban

Szerző   /  2012-09-19  /  1 Comment

    Print       Email

Szeptember 17-én három új bélyegkiadvány jelent meg Belgiumban. Egy képregényes blokk, egy faleveles sor és egy vitorláshajós bélyeg, amely ív formájában is kapható.

A faleveles kiadvány nagyon jól sikerült, és az ötlet is jó volt, a vitorláshajós bélyeg is remek, egyedül a képregényes blokkal van gondom. Egyáltalán nem tükrözi vissza a képregényekben lévő hatalmas kreativitást. Ez csak simán tíz, pár perc alatt elkészített bélyeg rádobálva egy piros háttérre. Én valami olyat vártam volna, hogy mondjuk az összes képregényhőst egy közös csoportképben rendezik el, hasonló módon mint amikor egy focicsapatról fényképet készítenek, vagy mégjobb lett volna valamilyen színhelyen megjeleníteni őket. Ilyen blokkot viszont bárki tudna készíteni, még Photoshop sem kell hozza, a Paint program is elegendő.

 

Ez Belgium blokk. Ára 10 x 0,75 EUR. Megjelent 313.000 példányban.

 

A Zenobe Gramme vitorláshajót ábrázoló ív. Ára 10 x 0,75 EUR. Megjelent 16.460 példányban.

 

A Zenobe Gramme vitorláshajót ábrázoló bélyeg

 

 

Falevelek – öntapadós bélyegek. Az ív ára 10 x 0,75 EUR. Megjelent 1.039.700 példányban.

 

Hit Counter
Hit Counter

    Print       Email

1 Comment

  1. zgergely szerint:

    A Zenobe Gramme nem akármilyen vitorlás, hanem a belga haditengerészet egyik iskola hajója. Nevét egy neves belga villamos mérnökről kapta. Vajon mi lehet az összefüggés a hajózással? Vagy csak egyszerűen egy híres belga történelmi személyiség?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Esetleg ezek is tetszenek...

Merre száll az Il-12-es?

Elolvasom a cikket →