Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Hogyan lehet eladni egy bélyeggyűjteményt?

Szerző   /  2021-01-12  /  1 Comment

Napjainkban nagyon sokan örökölnek bélyeggyűjteményt, és nem tudják megállapítani az értékét illetve hogyan lehetne megfelelő áron eladni. Ezekre a kérdésekre kapunk választ ebben a cikkben.

    Print       Email

A bélyeggyűjtéssel kapcsolatosan az egyik leggyakoribb kérdés az, hogy hogyan lehet megfelelő áron eladni egy bélyeggyűjteményt amit örököltünk vagy élethelyzetünk megváltozása miatt meg kell válnunk tőle.

Itt, a bélyegvilágban már foglalkoztunk ezzel a kérdéssel. Ezúttal egy angol nyelvű videót osztok meg, melyben a Northstamp negyven év tapasztalattal rendelkező szakértője ad részletes, praktikus és innovatív tanácsokat arról, hogy hogyan lehet eladni egy bélyeggyűjteményt. Megtudhatjuk azt is, hogy milyen bélyeggyűjteményeket érdemes aukción értékesíteni és melyik nem alkalmas erre. A szakember azt is elmagyarázza, mik az aukción történő eladás előnyei és hátulütői, illetve miért érdemes vagy nem érdemes a bélyeggyűjteményt kereskedőnek eladni. Iránymutatást kaphatunk arról is, hogy milyen jelek alapján találhatjuk meg a megbízható bélyegkereskedőket, akikben megbízhatunk. A videó két részből áll, és angol nyelvű felirattal is megtekinthető – érdemes megnézni!

Napjainkban nagyon sok ember örököl bélyeggyűjteményt, aminek nem tudja megállapítani az értékét és nem tudja hogyan lehetne megfelelő áron eladni. Reméljük, a videók illetve a korábbi bejegyzés segítenek ebben.

    Print       Email

1 Comment

  1. […] lehetőségekről egy korábbi már több cikkben írtunk, mely itt érhető el. illetve itt, és […]

Esetleg ezek is tetszenek...

A világ változik – a bélyegvilág.net lassan költözködik

Elolvasom a cikket →