Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Kínai asztrológia: 2011 a Nyúl éve

Szerző   /  2011-01-26  /  2 hozzászólás

A kifejezetten nehéz, gondokkal teli Tigris évét követően egy jóval békésebb, harcoktól mentes, látszólag harmonikus esztendőbe lépünk, mivel 2011-es év a kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve.

    Print       Email

A kifejezetten nehéz, gondokkal teli Tigris évét követően egy jóval békésebb, harcoktól mentes, nagyjából harmonikus esztendőbe lépünk, mivel 2011-es év a kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve. Az új kínai év 2011. február 3-án kezdődik és 2012. január 23-án végződik, amikor továbblépünk majd a Sárkány évébe.

A nyúl éve - Új Zéland

A kínai mitológia szerint a Nyúl az ellenálló képességet szimbolizálja. A Nyúl az európai horoszkópban a Halak csillagjegynek felel meg. Szerencsések akik a Nyúl csillagjegyben születtek. A Nyúl bőkezű, megbízható és tele van kreatív ötletekkel. A kínai asztrológia szerint azok akik a Nyúl évében születtek hisznek a barátságban és a családban. A nem tud kialakítani harmonikus kapcsolatokat érzelmi problémái adódhatnak.

A nyúl éve - Hong Kong

A szakirodalom szerint a Nyúl éve nyugodt lesz. Kreatív tevékenységek foglalják majd le minden időnket. Bőkezűek és nyitottak leszünk a párbeszédre. A 2011-es évben a barátokra, családra és titkos üzleti ügyekre fordítjuk minden figyelmünket.

A nyúl éve - USA

A kínai horoszkóp előrejelzése szerint 2011-ben döntéseinkben konzervatívabbak leszünk és kerülni fogjuk a rizikós lépéseket, ugyanakkor távol tartjuk magunkat azoktól az eseményektől is, amelyek kizökkenthetnek érzelmi állapotunkból. A túlzott biztonság és komfort iránti óhaj néha belevihet pénzügyi veszteségekbe is.

A nyúl éve Makaó

2011-ben szakmai téren a következő szakmákban dolgozók favorizáltak: színészek, festők, divattervezők, énekesek, asztrológusok, papok, orvosok, asszisztensek, ápolok és azok akik külföldön dolgoznak.

Nyúl évében a közrend néha lazább lesz a kelleténél, a szabályokat nehezebben akarjuk majd betartani, ezért sok bosszúság érheti leginkább azokat, akik közigazgatási területen dolgoznak, vagy rendmániások.  Általában hajlamosak leszünk a döntéseinket halogatni, mert a bizonytalansági tényezők még erősen rányomják bélyegüket mindennapjainkra. Pedig ideje lesz felismerni, hogy a pozitív változás szele már megérintett mindannyiunkat!

    Print       Email

2 hozzászólás

  1. Sashegyi Ildikó szerint:

    Érdeklődnék, hogy a 2011-es Nyúl éve bélyegek közül kapható-e valamelyik és főleg hol?
    Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Esetleg ezek is tetszenek...

#maradjotthon Mauritius, egy százhúsz éves bélyeg

Elolvasom a cikket →