Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Megmutathatom a bélyeggyűjteményem? – Bélyeggyűjtemény, mint szexuális hívószó

Szerző   /  2020-10-03  /  No Comments

    Print       Email

A címben szereplő kérdés – “Megmutathatom a bélyeggyűjteményem?” – nagyon sokáig, de még napjainkban is, erős erotikus töltetű kérdés. Ezt a kérdést a legtöbb ember így fordítja le magában: feljön hölgyem a lakásomra, ahol akár szex is lehet?

Manapság már ritkán teszik fel ezt a kérdést, illetve nem így kérdezik meg, hogy legyen-e szex. A bélyeggyűjtemény nézegetés azonban nagyon sokáig tapintatos, burkolt szexuális hívószó volt, melynek felajánlása nem volt tolakodó a férfi részéről és annak elfogadása nem kompromitálta az illető hölgyet. Ezt a szimbólumrendszert megerősítették a háboró előtti filmek, vicclapok, kabaré jelenetek. A bélyeggyűjtemény nézegetése után gyakran következett szex.

A köztudatban a mai napig él a bélyeggyűjtemény megmutatása, és ahhoz kötődően az erotikus együttlét felajánlása, mint burkolt jelentés. A bélyeggyűjtemény megmutatása manapság a társkereső hirdetésekben szokott előfordulni, mint az erotika utáni érdeklődésre történő elegáns célzás.

Cikkünk összegzéseként kijelenthetjük, hogy a bélyeggyűjtemény megnézés, mint szexuális hívószó még napjainkban is létezik és működik, bár egyre ritkábban használják.

Végezetül tekintsünk meg néhány, a bélyeggyűjtemény megmutatásával kapcsolatos karikatúrát.

Tovább…

    Print       Email

Esetleg ezek is tetszenek...

A világ változik – a bélyegvilág.net lassan költözködik

Elolvasom a cikket →