Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Posta a tenger alatt

Szerző   /  2012-01-28  /  1 Comment

Az itt feladott küldeményeket Williamson a “Sea Floor, Bahamas” feliratú ovális dátumbélyegzővel látta el…

    Print       Email

Tengeralatti postahivatal Bélyegvilág

John Ernest Williamson (1881-1966) amerikai fényképész – tengeralatti fényképezés úttörője – tervezte és üzemeltette a Williamson Photosphere névre keresztelt vízalatti kapszulát, hogy onnan a tenger teremtményeit fotózhassa. A természet fotózás mellett 1939 és 1941 között a – Bahama szigeteki postával együttműködve – Williamson vízalatti postahivatalként is üzemeltette kabinját. Az itt feladott küldeményeket Williamson a “Sea Floor, Bahamas” feliratú (“Tengerfenék, Bahama) ovális dátumbélyegzővel látta el. Ezek a küldemények hihetetlenül izgalmas úttörői a különleges, alkalmi postahivatal motívumnak.

Tengeralatti postahivatal Bélyegvilág aláírva

 Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.

    Print       Email

1 Comment

  1. […] Bélyegvilág nemrég egy tengeralatti posta működéséről számolt be, most ismét a tenger alá látogathatnak el a tisztelt […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Esetleg ezek is tetszenek...

Egy fantasztikus repülés

Elolvasom a cikket →