Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Svédország 2011

Szerző   /  2012-07-18  /  No Comments

    Print       Email

Amikor a bélyeget kezdtem gyűjteni, egy idősebb filatelista azt mondta, hogyha nem tudom, hogy milyen témában akarok gyűjteni, akkor gyűjtsek svéd bélyegeket. A svéd bélyegek van a legnagyobb presztízsük. Rendkívül elegánsak, komoly tervezői munka áll mögöttük, mindet gondosan megrajzoljak, egyik sem 20 perc alatt az internetről letöltött képpel összeállított fércmű. A legjobb grafikusaik készítik őket, akik már sok evés tapasztalattal rendelkeznek a grafikai művészet valamelyik ágában.

Meg is vásároltam a 2011-es year setet, és őszintén bevallom, nem bántam meg. Az alábbiakban bemutatom magát a year setet, és öt sort, melyek véleményem szerint a legjobban reprezentáljak a 2011-es svéd stílust. Vannak komoly rézkarcok, és leegyszerűsített ipari grafikai stílust idéző alkotások is.

A többi kiadványt itt lehet megtekinteni.

Wichshund Zoltán

A 2011-es svéd year set

 

Vizililiomok. A piros liliomokat Bernhard Kjellmark fedezte fel 1856-ban, ami annak idején hatalmas szenzációnak számított.

 

Öt bélyeg öt népszerű úri lovassportról

 

500 éves a svéd zászló!

 

Fagylalatok és jégkrémek a nyári képeslapokra

 

Ipari környezetek

Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.Érdekes és értékes bélyegek, Bélyeg adás-vétel, csere, bélyeggyűjtemény, bélyeggyűjtés, bélyeggyűjtő fórum, bélyegkereskedelem, filatélia, bélyeg adásvétel.

    Print       Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Esetleg ezek is tetszenek...

Merre száll az Il-12-es?

Elolvasom a cikket →