Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Látogatóban: Online bélyegkiállítás gyűjtemény

Szerző   /  2021-03-19  /  No Comments

    Print       Email

A Covid járvány forradalmi és visszafordíthatatlan fejlődést hozott a digitalizáció terén. A munka, oktatás, vásárlás, ügyintézés és megannyi más tevékenység mellett a bélyegkiállítások is az online térbe költöztek. Ez ugyan nem pótolja teljesen a bélyegek és küldemények élő, testközeli megtekintését, valamint a látogatók találkozását, az online platform ugyanakkor elérhetőbbé teszi a bélyegkiállításokat térben és időben, így többen meg tudják tekinteni azokat.

A Bélyegvilág mai bejegyzésében egy nagyléptékű filatéliai portált látogatunk meg és ajánlok minden bélyeggyűjtő figyelmébe. A www.stampontheweb.com honlap az AICPM olasz filatéliai szövetség kezelésében nem kevesebb, mint 4.000, azaz négyezer bélyegkiállítás anyagot mutat be. Az online bélyegkiállítások többsége egységes, lapozható és nagyítható lapokon tekinthető meg. A kiállítási anyagok tematikus szerkezetben kerültek feltöltésre és kereshetőek is. Emellett számos filatéliai témájú honlap linkje is elérhető itt. Szövetségek, blogok, magazinok a világ minden tájáról bélyeggyűjtés témában.

Gigantikus mennyiségű ez a kiállítási anyag, melynek teljes és alapos megtekintése akár évekig is eltarthat. Érdemes böngészni, érdeklődésünk alapján. Jó nézelődést!

    Print       Email

Esetleg ezek is tetszenek...

A világ változik – a bélyegvilág.net lassan költözködik

Elolvasom a cikket →