Loading...
Itt vagy most:  Home  >  Bélyegvilág  >  Current Article

Művészet, ami feldobja a világot

Szerző   /  2021-01-10  /  No Comments

    Print       Email

Művészet, ami feldobja a körülöttünk lévő csúnya, ormótlan dolgokat, például a mezőgazdasági silókat vagy víztornyokat. Ez több, mint graffiti – igazi képzőművészet, ami a csúnya dolgozat is széppé, érdekessé varázsolja körülöttünk. Ausztrália bélyegein ilyen műalkotásokkal ismerkedhetünk meg. Gyönyörködjünk hát bennük, a bélyegek segítségével.

Ez a legutolsó egy víztorony, ami szintén nagyon szép. Művészet, ami szebbé teszi a világot.

Ausztrália – egy kontinensni, nagy ország, izgalmas bélyegekkel. Bélyegek, amik szebbé teszik a világot. Aki szeretne még további hasonló műalkotásokat megismerni, a Google képkeresőjével tucatnyi további művészi silóval ismerkedhet meg.

Kérdés, hogy mennyire értékes ez a művészet és mennyire értékes ez a néhány bélyeg. A silókat ugyan meg lehet vásárolni, azonban nem lehet hazavinni, olyanok, mint a templomi freskók például. Így, ezek az ingatlanhoz kötött alkotások művészeti befektetésként nem annyira vonzóak, mint a festmények, vagy egyéb, ingóságnak minősíthető műtárgyak, ami érthető. Ebből a szempontból a ritka és értékes bélyegek nagyon praktikus befektetési területet kínálnak, kis méretüknél fogva.

    Print       Email

Esetleg ezek is tetszenek...

A világ változik – a bélyegvilág.net lassan költözködik

Elolvasom a cikket →